Andrei, subalternul unei femei la Prefectura Bucureşti

Mutare surpriză a fostului subprefect Liviu Andrei. Uniunea Social Liberală nu îl lasă pe drumuri pe fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei. După numirea lui Claudiu Teodorescu în funcția de prefect, premierul Victor Ponta i-a promis fostului prefect Andrei un post în administrația centrală. Ieri, atât noul prefect cât și vechiul prefect au mers la guvern pentru a identifica postul cel mai convenabil pentru Andrei. Acesta are de ales între inspector guvernamental sau subprefect de Bucureşti. 

Liviu Andrei, fostul prefect al județului Gorj va primi un post în cadrul Instituției Prefectului din București. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru care a precizat că Andrei ar putea fi numit subprefect al Capitalei. ”Din informațiile pe care le dețin până în momentul de față știu că domnul prim-ministru Victor Ponta, când a fost prezent la Târgu Jiu, a stabilit o întâlnire astăzi la București ca împreună cu noul prefect de Gorj și împreună cu factorii de răspundere din guvern pe această linie să stabilească un viitor loc de muncă pentru domnul Liviu Andrei. S-ar putea să rămână inspector guvernamental, s-ar putea să fie numit subprefect de capitală, deci oricum nu va rămâne fără activitate”, a declarat Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj. Să rămână inspector guvernamental este destul de greu dat fiind că, aşa cum spunea Ion Călinoiu acum câteva zile, examenul lui Andrei pentru intrarea în Corpul Funcţionarilor Publici nu a fost recunoscut.

Va lua locul unei femei

Fostul prefect nu confirmă, dar nici nu infirmă declarația primarului Cârciumaru. Acesta a declarat ieri că nu s-a stabilit încă ce funcție va ocupa și că se află la București în acest scop. ”Nu pot să mă pronunț până când nu devine oficial”, a precizat Liviu Andrei.

Cert este că în acest moment şefa Prefecturii Capitalei este Georgeta Gavrilă. Aceasta conduce alături de alte două femei, Mariana Câmpurean şi Cristina Ecaterina Coruţ. Întrebarea este pe cineva va demite Victor Ponta pentru a-i da postul lui Andrei, Spre exemplu, Mariana Câmpurean este moştenită de la Guvernul Boc, ceea ce înseamnă că ar putea părăsi scaunul de la Prefectură.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: