Andrieş: Este doar un pas către ceea ce ne-am propus

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a făcut un pas important spre promovarea în Liga Florilor. Dacă prima clasată nu poate promova, Gloria II Bistriţa fiind echipă satelit, lupta se dă între CSM Târgu Jiu şi CSU Cluj Napoca, echipele de pe locurile 2 şi 3.

CSM Târgu Jiu a reuşit să se impună chiar pe terenul principalei contracandidate la promovare, CSU Cluj Napoca. Şi chiar dacă scorul a fost strâns, gorjencele au acum avantajul de a fi pe locul doi şi cel al victoriei în deplasare. CSM Târgu Jiu rămâne neînvinsă în acest sezon şi a luat o opţiune serioasă pentru o clasare pe primul loc promovabil în acest sezon.

Antrenorul Liviu Andrieş şi-a felicitat jucătoarele pentru victoria cu Universitatea Cluj şi pentru modul în care au abordat partida. „A fost un meci foarte echilibrat pe care până la final am reușit să-l câștigăm. Îmi felicit jucătoarele pentru modul în care au abordat partida, pentru felul în care au luptat și pentru că și-au dorit maximum de la acest meci. Este doar un pas către ceea ce ne-am propus. Trebuie sa rămânem modești şi să muncim de două ori mai mult în continuare”, a spus antrenorul principal al CSM Târgu Jiu.

Handbalistele vor juca acasă etapa viitoare, pe 14 noiembrie cu CS L Rebreanu Turda.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: