Victorie foarte importantă pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a înregistrat duminică o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a câştigat, la limită, scor 23-22, confruntarea disputată în deplasare, pe terenul contracandidatei U Cluj Napoca şi a ajuns la a şasea victorie consecutivă în campionat.

Meciul de la Cluj a contat pentru etapa a-8-a din Divizia A, Seria B. Cu această victorie CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 2 în serie şi a făcut un pas important în lupta pentru promovare.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au plecat la Cluj hotărâte să îşi treacă în cont o nouă victorie şi au început bine meciul iar CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare cu un avans de două goluri pe tabelă, scor 14-12.

Repriza secundă a început cu U Cluj ceva mai insistentă. Până la final CSM Târgu Jiu a păstrat un avantaj minim dar a reuşit o victorie extrem de importantă, a şasea consecutivă din actuala ediţie de campionat, o victorie care propulsează echipa din Târgu Jiu ca favorită în lupta pentru promovare.

De la CSM Târgu Jiu s-a remarcat Iulia Andrei cu 6 goluri marcate, urmată de Ira Zinatullina cu 5 goluri şi Sabine Klimek cu 4 reuşite. Florenţa Ilie, nou extremă dreapta a CSM Târgu Jiu, a debutat pentru formaţia gorjeană şi a înscris 3 goluri.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: