Hagi a întrerupt seria de 7 victorii a Universităţii Craiova

Meciul dintre Farul Constanța şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Astfel, echipa lui Gheorghe Hagi a întrerupt serie de victorii a oltenilor şi a urcat pe loc de play-off!

Farul Constanța a câștigat partida din etapa a 15-a cu Universitatea Craiova, scor 1-0, după golul lui Adrian Petre. Trupa lui Hagi urcă astfel pe poziție de play-off, după ce a întrerupt seria de 7 victorii în toate competițiile pe care o aveau oltenii.

Prima repriză a fost echilibrată, însă după revenirea de la cabine Farul Constanța a preluat frâiele jocului. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 77 de Adrian Petre, jucător abia intrat pe teren. Vârful trecut și pe la FCSB s-a demarcat perfect în spatele lui Căpățînă și a împins în poartă mingea. În ultimul minut de joc, Andrei Ivan putea aduce un punct echipei sale, dar călcâiul său a fost respins de portarul Aioani.

Farul Constanța a acumulat 24 de puncte și ocupă locul 5 în Liga 1, la egalitate cu UTA și FC Voluntari, însă ilfovenii au un meci mai puțin. De partea cealaltă, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 28 de puncte, la două puncte sub FCSB și 8 în spatele liderului CFR Cluj.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: