Davitkov: Am spus de la început că avem o echipă bună

Antrenorul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu consideră că are o echipă bună. După ce a reuşit prima victorie din acest sezon, Jordanco Davitkov a prins curaj şi îşi laudă jucătorii pentru jocul bun reuşit la Sibiu.

CSM Târgu Jiu a reuşit prima victorie a sezonului aproape la jumătatea primei părţi a campionatului. Gorjenii s-au impus în meciul cu CSU Sibiu, după ce gazdele nu au putut alinia un lot competitiv din cauza accidentărilor.

„Am făcut un meci bun. Ca să câștigi la Sibiu este nevoie să joci bine, iar noi am făcut un meci bun. Am controlat meciul în mare parte și asta ne-a adus victoria la final. Diferenţa în acest meci a făcut-o apărarea noastră, mai ales în prima repriză, când am reușit să-i oprim pe principalii lor marcatori, Tamulis și McGrew, la 4 şi 2 puncte. Am făcut un meci bun şi în plan ofensiv și am înscris 87 de puncte pe terenul Sibiului”, a spus Jordanco Davitkov, antrenor al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu.

Acesta consideră că echipa a avut un program dificil în prima parte a sezonului: „Sunt mulțumit după prima victorie, am spus de la început că avem o echipă bună. Am avut și ghinionul unui program foarte greu, dar acum vom avea niște meciuri oarecum mai ușoare și sperăm să jucăm mai bine de la meci la meci. Vom juca cu ceva mai puţină presiune și cu mai multă încredere. Ne asteaptă acum un program ceva mai lejer, nu ușor, pentru că nu există meciuri ușoare. Sperăm ca în următoarele partide să reușim să adunăm cât mai multe victorii”.

CSM Târgu Jiu ocupă locul 13 în clasament după 7 etape şi a acumulat doar opt puncte, având doar o victorie şi şase eşecuri.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: