Ghinionul continuă pentru Gilortul Târgu Cărbunești

Meciurile cu ghinion pentru Gilortul au continuat şi în această etapă în care gorjenii au pierdut meciul disputat acasă, în fața Lupacului. Cei de la Gilortul au primit un gol în ultimele minute de joc şi au pierdut un meci pe care l-au dominat în cea mai mare parte.  

Gilortul a primit golul care a dus la acest eşec în minutul 89. Practic oaspeți au marcat ambele goluri în urma a două faze litigioase, fault al lui Avramovici la Gheorghe (13') și offside controversat (89'). Jinga, aflat în poziție de offside, a fost lansat de către un coechipier, Cuțitoiu vrea să joace mingea dar a intervenit defectuos și balonul a ajuns la atacantul oaspeților care a stabilit scorul final.Gorjenii sunt foarte supăraţi pe arbitraj şi i-au reproşat arbitrei de centru că a avut o evoluţie modestă.

„Din păcate, evoluția centralului Iuliana Demetrescu din Râmnicu Vâlcea a fost una modestă. Vâlceanca a fluierat ce a văzut, dar, din păcate, de cele mai multe ori nu a văzut ce trebuia, fiind mai mereu departe de fază”, au scris cei de la Gilortul pe pagina clubului, acolo unde s-au plâns din nou de ghinion.

Gilortul a avut din nou câteva bare, la fel ca şi meciul trecut, de aceasta dată prin Avramescu (9', 48'), Stegaru (20') și Dănăricu (23'), cei care au luat la țintă buturile dar nu au înscris. Paradoxal este faptul că echipa joacă din ce în ce mai bine de la meci la meci dar rezultatele nu sunt cele dorite.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: