Andrieş speră să salveze Energia la Vaslui

Antrenorul echipei de handbal Energia Târgu Jiu, Liviu Andrieş, a declarat că meciul cu HC Vaslui va fi dificil, dar că victoria ar fi cea care ar mai spăla ruşinea după un sezon dezastruos. Meciul HC Vaslui - Energia Târgu Jiu, din etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, se va disputa sâmbătă, 13 decembrie, începând cu ora 18.00.

Tehnicianul Andrieş are un atu în faţa vasluienilor. Energia are trei victorii consecutive în ultimele trei meciuri, în comparaţie cu HC Vaslui, care nu a acumulat puncte în ultimele etape. "Încheiem anul 2014 cu o deplasare destul de grea, chiar foarte grea, întâlnim o echipă care chiar dacă e pe locul 11, cu doar 12 puncte, cred că a fost revelaţia acestui campionat. E clar că am putea să salvăm acest sezon cu o victorie la Vaslui, sezonul nu prea a fost extraordinar pentru noi, am acumulat 12 puncte, chiar am putea depăși Vasluiul în clasament şi putem spune că am salva acest tur de campionat", a afirmat Andrieş.

În ceea ce priveşte lotul, Energia Târgu Jiu întâmpină aceleași probleme ca şi în meciul cu Potaissa Turda, trei jucători lipsind de la echipă. "Lipsesc trei jucători, e vorba de Mota, Kekezovic cu problemele familiale şi Bogdan Mănescu. În rest, la ora actuală tot lotul, chiar dacă mai sunt mici probleme, este valid şi sper ca la ora jocului, mai avem două antrenamente până la ora meciului şi îmi doresc ca la aceste două antrenamente să nu se întâmple nimic din punct de vedere medical", a mai spus Liviu Andrieş.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: