Andrieş, surprins de reuşita echipei sale

Energia Târgu-Jiu a câștigat manșa tur din sferturile Cupei României, scor 32-25, în fața celor de la CSM București.  CSM București a venit la Târgu-Jiu fără cinci jucători de bază, dar nici Liviu Andrieș nu a avut la dispoziție tot lotul: “O victorie la un scor neașteptat, dar este bine că am câștigat. M-a bucurat faptul că la acest meci am avut o apărare destul de bună, iar în atac, chiar dacă am improvizat, Acatrinei și Dragnea au făcut un meci bun. Sper ca această determinare și dorință să se mențină și în următoarele meciuri care sunt extrem de importante”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

În ciuda victoriei, tehnicianul este precaut. Antrenorul Energiei se așteaptă la un retur extrem de dificil, dar speră ca formația gorjeană să-și păstreze avansul luat la Târgu-Jiu și să ducă surpriza până la capăt: calificarea în Final 4. “Acesta este Cupa României și s-a dovedit faptul că este o competiție a surprizelor. Chiar dacă pornim cu un avantaj de șapte goluri, returul va fi foarte greu, dar putem să ajungem în Final 4”. Florin Acatrinei a fost principalul marcator al Energiei cu 8 reușite, fiind urmat de Dragnea, cu 7 reușite. Kekezovic, revenit după o pauză de două luni a avut și el o contribuție majoră, cu șapte goluri marcate, la victoria echipei gorjene.

În curând, pe banca Energiei va veni Vlad Stoica. “Cred că situația lui Vlad Stoica s-a rezolvat. Cei de la CSM l-au lăsat să plece. Mai are de rezolvat câteva probleme la București, apoi trebuie să apară la Târgu-Jiu. Este un jucător care are calitate și sper să ne ajute. La ora actuală alte transferuri nu se preconizează pentru că toți jucătorii se află sub contract”.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: