ANFP a scos la concurs funcţia de director al APM Gorj

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează în data de 14 decembrie concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj. Decizia ANFP îl nemulţumeşte în totalitate pe Gheorghe Fometescu, fostul director al APM, care are şi hotărâre judecătorească de revenire pe funcţie.

Decizia Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici i-a luat prin surprindere pe cei doi aspiranţi la conducerea APM Gorj dat fiind faptul că nici unul nu se aştepta să fie organizat concurs în acest scop. Dacă actuala directoare, Elisabeta Juveloiu, nu ştie încă dacă va candida sau nu, fostul director, Gheorghe Fometescu este cât se poate de revoltat împotriva ANFP. Revolta pleacă de la faptul că Gheorghe Fometescu are hotărâre judecătorească definitivă de revenire pe funcţie. „Nu comentez, nu vreau, treaba lor. Eu am făcut deja la Curtea de Apel Craiova amânarea concursului, nu e normal ca din moment ce eu am câştigat să mai scoată la concurs postul”, a declarat Gheorghe Fometescu.

În schimb, cea care ocupă în prezent funcţia de director executiv spune că degeaba se prezintă la concurs dacă nu are susţinere politică, fără însă a comenta situaţia. „Nu m-am gândit până în acest moment pentru că trebuie să ai susţinere politică ca să poţi candida. Nu vreau să mă pronunţ în privinţa asta”, a declarat Elisabeta Juveloiu, directoarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: