Angajări la Casa de Pensii Gorj

Casa Județeană de Pensii Gorj are nevoie de personal. Instituția a reluat concursul pentru ocuparea a două posturi de auditor și consilier achiziții publice.

Joburile nu sunt la îndemâna oricui, pentru că necesită cel puțin șapte ani vechime.

În plus, candidații interesați de funcția publică de execuție de auditor, clasa I, gradul superior, trebuie să aibă studii universitare de licență în domeniul științe economice sau juridice. Mai mult, în vederea numirii în funcție, candidatul declarat admis trebuie să obțină aviz favorabil de la Compartimentul Audit Public Intern din cadrul Casei Naționale de Pensii Publice.

În schimb, pentru postul de consilier achiziții publice se cer studii universitare în domeniul științe economice, juridice sau inginerești.

Dosarele de concurs se depun la sediul Casei Județene de Pensii Gorj, în perioada 14 mai – 2 iunie (inclusiv). Proba scrisă a fost programată pentru data de 15 iunie.

Posturile au mai fost scoase la concurs la sfârșitul lunii martie. S-au înscris patru persoane, dar trei nu s-au mai prezentat la concurs. Singurul candidat nu a reușit să treacă de proba scrisă.

Vizualizări: 5,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: