CJRAE Gorj angajează administrator

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Gorj a scos la concurs postul de administrator financiar, gradul I. Candidații la funcția de conducere trebuie să aibă studii universitare de lungă durată în domeniul economic sau financiar contabil, dar și o vechime de minimum 5 ani în domeniul economic şi financiar contabil, bugetar/contabilitatea instituţiilor publice.

Candidații trebuie să aibă și cunoştinţe foarte bune de operare PC: Windows, Microsoft Office, Excel, precum şi în alte aplicaţii informatice specifice contabilităţii. Participanților li se mai cere să aibă ”capacitatea intelectuală şi de specialitate de a lucra într-o unitate cu caracter bugetar, ţinerea la zi a evidenţei financiare şi contabile a instituţiei, efectuarea tuturor situaţiilor şi raportărilor financiare”, se arată în anunț.

Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs a fost stabilit pentru 23 ianuarie. Candidații vor susține trei probe. Proba scrisă va avea loc în 4 februarie, interviul în 8 februarie, iar proba practică a fost stabilită pentru data de 13 februarie.

Vizualizări: 1,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: