Angajări la Primăria Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu a scos la concurs un post de consilier asistent la Compartimentul Protecția Muncii. Cerințe: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 1 an; curs în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, în condiţiile legii. Concursul va fi susținut pe 2 decembrie.

Mai sunt scoase la concurs două posturi de consilier juridic, pentru care cerințele sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, specializarea drept; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani. Concursul va fi susținut pe 25 noiembrie.

Un alt post este de inspector asistent la Compartimentul guvernanță corporativă. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 1 an. Concursul este programat pe 24 noiembrie.

Un alt post scos la concurs este de consilier superior la Serviciul Programe, politici comunitare și managementul calității. Aici se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul stiintelor economice; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice - minimum 7 ani. Concursul este programat pe 23 noiembrie.

Vizualizări: 4,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: