Angajări pe perioadă determinată la Primăria Rovinari

Primăria Oraşului Rovinari organizează concurs de recrutare a funcțiilor contractuale, pentru ocuparea pe perioadă determinată, perioada de implementare proiect „PRO EDUCAȚIE” finanțat din fonduri europene nerambursabile POCU – 106803, după cum urmează: expert implementare și monitorizare – 1 post; ajutor educator – 4 posturi.

Candidații la postul de expert implementare și monitorizare trebuie să aibă studii superioare de lungă durată – 4 ani; experiență generală în muncă – 5 ani; experiență specifică în coordonarea de activități și/sau cunoașterea mecanismului de implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene – 1 an.

În privința postului de ajutor educator pot candida absolvenți studii medii, cu diplomă de bacalaureat – 4 ani; cu experiență generală în muncă – 2 ani; experiență specifică în domeniul îngrijirii copiilor inclusiv în servicii suport pentru învățământul preșcolar – 1 an.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 12 august 2019, ora 16.00, concursul urmând să înceapă pe 21 august cu proba scrisă.

Vizualizări: 2,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: