Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar amendat de prefect

Primarul din Albeni a fost amendat de Instituția Prefectului Gorj cu suma de 5.000 de lei, ca urmare a neregulilor găsite la primăria condusă de Silviu Stan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituției Prefectului, Corina Belteu, primarul are posibilitatea să achite o mie de lei dacă plătește amenda în mai puțin de 15 zile, dar și să conteste.

Corpul de Control al prefectului a constatat, printre altele, că primarul obișnuia să se împrumute din casieria primăriei. Nu mai puțin de 15.000 de lei a luat pe parcursul a cinci luni, bani pe care i-a pus înapoi. 

"Au fost identificate o mulțime de chestiuni care contravin legii, drept pentru care unele dintre ele au fost înaintate Parchetului, altele au fost înaintate către Inspectoratul Județean de Poliție, iar unele care vizează partea administrativă vor fi sancționate de Instituția Prefectului”, a transmis zilele trecute prefectul județului Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: