Angajat al CE Oltenia, în stare gravă la spital

Numărul salariaților din cadrul Complexului Energetic Oltenia care ajung pe patul de spital cu probleme grave de sănătate este din ce în ce mai mare. În dimineața zilei de joi, un angajat de la Cariera Lupoaia a făcut infarct și a fost transportat de urgență la spital.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani se pregătea să plece la serviciu, însă, din nefericire, a ajuns pe patul de spital. Conform liderului sindical de la Cariera Lupoaia, angajatul se află conectat la aparate. Bărbatul și-ar fi exprimat de mai multe ori intenția de a ieși la pensie mai devreme, însă acest lucru nu a fost posibil.

”Încă un angajat a făcut infarct, este conectat la aparate. Era în sindicatul meu și are 54 de ani. Se pregătea să vină la serviciu și i s-a făcut rău. Tot timpul mă întreba de legea de pensionare, voia să plece la pensie mai devreme”, a spus Bunoaica.

Cazul nu este unic, foarte mulți dintre salariații CE Oltenia au ajuns pe patul de spital, ba mai mult au fost înregistrate și decese. Compania energetică mai are aproximativ 12.000 de angajați.

Vizualizări: 3,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: