Angajată a spitalului cu șase teste pozitive. Nu crede că e infectată!

O angajată de la Spitalul 700 din Târgu Jiu nu crede că are Covid-19, deși a avut șase teste pozitive până acum. A stat peste zece zile în spital fără niciun fel de simptome, ca mulți alții de altfel.

În aceste zile, pacienții asimptomatici au putut cere externarea, dar o lege nouă va face din nou posibilă internarea lor, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Angajata a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat într-o emisiune la Tele 3. ”Sunt o angajată a Spitalului 700 și lucrez la Medicală 1 Târgu Jiu. În urma anchetei care s-a făcut pentru o altă colegă de-a mea, am ieșit și eu pozitivă, dar sunt asimptomatică. Am stat 12 zile internată, într-un salon pe care domnul Vienescu îl știe cum arată. Am ieșit la 5 teste pozitivă, dar eu sunt asimptomatică. Am fost ținută în salon cu bolnavi cu simptome de tot felul. Nu există toalete individuale, bolnavii se plimbă pe holuri. Pe biletul meu de internare scrie că am luat contact cu pacienți pozitivi. Nu este adevărat. Eu am luat contact cu o colegă de a mea care este pozitivă”, a spus angajata.

Mai mult, femeia a mai spus și faptul că nu crede în laboratorul care efectuează testele pentru coronavirus și va face un test la București. De asemenea, angajata menționează că va acționa în judecată spitalul. ”Am șase teste pozitive, eu nu cred în acest laborator. Am să fac peste 7 zile în București un test la un laborator privat și am să dau spitalul în judecată. În acest moment sunt acasă și sunt tot pozitivă. Stau singură, momentan. Nu am intrat în contact cu nimeni, m-au adus cu ambulanța acasă. Condițiile din spital sunt foarte rele și inumane”, a mai spus femeia.
Purtătorul de cuvânt al unității medicale din Târgu Jiu, Florin Nițu, a comentat pe baza acestor acuzații. ”Referitor la biletul domniei sale cum că s-ar fi infectat de la un pacient pozitiv, din punctul meu de vedere nu este ceva greșit. Îmi pare rău că nu are încredere în laboratorul de la Târgu Jiu, fiind unul acreditat. Suntem bucuroși de faptul că vrea să se testeze și la un alt laborator, îi doresc ca testul si fie negativ. În ceea ce privește cazarea pacienților de la Secția de Boli Infecțioase. Indiferent de simptomele pe care le manifești, esti pacient confirmat”, a spus Florin Nițu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, la postul de televiziune.

Vizualizări: 3,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: