Angajaţi avertizaţi. Primar: Lucrează doar cu sabia deasupra capului

Aviz din partea primarului Gigel Jianu pentru angajaţii Primăriei Motru care se ocupă de atragerea de fonduri europene. Dacă nu vor aduce bani pentru proiecte, vor fi sancţionaţi. „Îşi fac treaba doar cu sabia deasupra capului”, a transmis Jianu.

Edilul Gigel Jianu a explicat că a constituit o comisie, la nivelul Primăriei Motru, iar aceşti salariaţi au un singur ţel: să atragă fonduri europene. „Avem mai multe proiecte pe care vrem să le derulăm. Sunt 11 proiecte şi foarte multe zone, străzi, parcări, alei pietonale. Am constituit o echipă de lucru care se ocupă numai de atragerea de finanţări, identifică surse de finanţare. Nu glumesc. Îi transmit echipei care se ocupă de finanţări că dacă se ratează finanţarea pentru unul dintre proiecte, voi face analiză şi voi vedea din ce cauză şi cine e vinovat răspunde. Pot să-mi dau seama dacă are cineva o vină. Echipa are sarcini clare să identifice toate posibilităţile de finanţare. Sunt oameni din primărie. Această echipă de lucru face doar asta”, a declarat Jianu, la TV Sud.

Primarul este convins că subalternii săi nu vor face treabă decât dacă îi va trage la răspundere cât mai des. „Am stabilit care sunt fondurile de care trebuie să se ocupe. Trebuie să mai şi caute. Eu am încredere în aceşti oameni, dar nu-i las singuri. Discut despre problemele astea, mai identific şi eu surse de finanţare. Nişte măsuri coercitive nu strică pentru că mulţi înţelegem să ne facem treaba doar dacă avem o sabie deasupra capului. Oamenii nu ştiu că e vina cuiva, mă întreabă pe mine. Eu nu decontez ceva dacă nu sunt vinovat. Vor suferi cei care suferă de rea-voinţă”, a mai spus Jianu.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: