Angajaţii Consiliului Judeţean au primit maculatură în loc de tichete cadou

Zeci de bugetari din Gorj au rămas cu bonurile de masă primite de sărbători de la sindicate. Oamenii le-au păstrat pentru zile negre însă acum trebuie să le arunce la gunoi pentru că magazinele nu mai primesc astfel de tichete din cauză că Eurotiket, compania care plătea contravaloarea lor, a intrat în insolvenţă. Pe lângă sute de gorjeni, în aceeaşi situaţie sunt şi angajaţii Consiliului Judeţean Gorj.

Toţi cei care mai deţin bonuri de masă de tip Eurotiket pot să-şi ia adio de la ele. Magazinele şi supermarketurile nu mai acceptă astfel de tichete din cauză că societatea autorizată în emiterea lor a intrat în insolvenţă la sfârşitul anului trecut. Printre cei care deţin astfel de bonuri se numără şi angajaţii Consiliului Judeţean Gorj. Oamenii au primit din partea Sindicatului Liber al Funcţionarilor Publici (SLFP) din Consiliul Judeţean câte 5 tichete în valoare de 10 lei fiecare. „La nivel de judeţ angajaţii de la mai multe instituţii au primit astfel de tichete. Sindicatul Liber al Funcţionarilor Publici din Consiliul Judeţean avea contract de trei ani cu Eurotiket, nu am ştiut că va da faliment. Din ce am discutat cu oamenii şi la Târgu Jiu precum şi în teritoriu sunt câteva zeci de persoane care nu au apucat să consume aceste bonuri. Eu personal le-am dat cuiva care le-a consumat dar sunt colegi care au rămas cu ele“, a precizat Călin Grădinaru, liderul Sindicatului Funcţionarilor Publici din cadrul Consiliului Judeţean.

Florentina Buşa, angajată a Consiliului Judeţean Gorj, se numără printre cei care au luat „teapă“. „Am păstrat bonurile că am zis că poate rămân vreodată fără bani, dar acum stau cu ele în geantă că nu mi le mai primeşte nimeni“, a precizat aceasta.

Cei care au aflat din timp că, Societatea Eurotiket are probleme financiare şi va intra în faliment au consumat bonurile. „Da, am aflat că de la 1 ianuarie nu se vor mai primi bonurile şi le-am consumat“, a precizat Adina Andriţoiu, angajată a Consiliul Judeţean Gorj.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: