Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajaţii Diviziei Miniere, mutaţi în fostul sediu Distrigaz

Sediul Complexului Energetic Oltenia (CEO) va fi la Târgu Jiu, declară directorul de Resurse Umane din cadrul companiei. Deşi sindicaliştii Diviziei Miniere Târgu Jiu au anunţat că nu acceptă să se mute din fosta clădire a SNLO, se pare că aceştia vor fi nevoiţi să plece pentru că aici va fi sediul CEO. „În momentul de faţă evaluăm spaţiile şi personalul care trebuie mutat. E posibil să facem mutarea în 2 trepte pentru că o vreme, în clădirea actualei sucursale miniere vor lucra oameni şi ai executivului CEO şi ai sucursalei miniere şi uşor-uşor pentru sucursala minieră va fi făcut transferul în altă locaţie, tot în Târgu Jiu“, a declarat Ion Răuţ. Chiar dacă primele demersuri vor fi făcute în trei săptămâni, mutarea efectivă va fi la 15 noiembrie.

Surse din cadrul CEO spun că cei 200 de angajaţi de la Divizia Minieră vor fi mutaţi într-o clădire unde au fost birouri ale societăţii Distrigaz. Acest sediu se află în apropiere de Electrica, în zona Gării Târgu Jiu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: