Angajaţii Suinprod şi-au primit salariile restante

Cei 50 de angajaţi ai societăţii Suinprod au câştigat bătălia cu conducerea unităţii. Cele două părţi au ajuns la un acord, după ce au stat ieri ore bune protestând în faţa unităţii. Angajaţii au primit salariile restante din luna decembrie şi au fost acordate până în luna martie, inclusiv. “Am găsit soluţii să rezolvăm problema aceasta. Oamenii au înţeles efortul şi muncim împreună, în familie. Nu mai pleacă nimeni acasă, casa lor e aici, le-am dat banii pe care trebuiau să îi primească din urmă”, a declarat Nicolae Sandu, patronul Suinprod S.A.

Această rezolvare a situaţiei pare să îi fi mulţumit pe angajaţi. “Ne-a dat banii şi pe martie. Suntem la zi, deocamdată e bine. Să vedem cum se comportă de acum înainte, noi ne vom face în continuare datoria”, a spus Cosmin Olaru, mecanic în cadrul societăţii.

Administratorul Suinprod a explicat şi de ce la fermă nu mai este nici un animal. “În prezent suntem în procedura de finanţare, o vom primi în această lună. Vreau să populez, să dezvolt ferma. Vrem să finalizăm abatorul, să deschidem un lanţ de magazine. Am semnat contractul, avem acceptul de principiu, mai sunt nişte paşi pentru a finaliza. E vorba de un credit”, a mai spus Nicolae Sandu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: