Angajații unei primării din Gorj, puși să strângă gunoaie

Acțiune de ecologizare în localitatea gorjeană Peștișani. Au participat toți angajații primăriei. Au renunțat la munca de birou câteva zile pentru cea din teren și au avut de adunat gunoaie de pe marginea drumului ori a pârâurilor din comună.

Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, a anunțat că acțiunea de ecologizare a durat trei zile. Au fost implicați toți angajații primăriei.

În plus, primarul a anunțat că va lua măsuri drastice împotriva celor care poluează mai ales că suspiciunea sa este că gunoaiele sunt aruncate de localnici din comunele învecinate. “Timp de trei zile angajatii Primariei Pestisani au muncit pentru a face curatenie dupa cei care nu respecta comunitatea si mediul. Cu toate ca se colecteaza saptamanal gunoiul, mai exista persoane certate cu bunul simt carora li se pare mai simplu sa arunce gunoaiele, moluzuri in marginea drumurilor sau pe albiile paraielor. Surpriza este atunci cand vezi ca cei din localitati vecine ne murdaresc localitatea. Vom lua masuri!”, a transmis Cosmin Pigui.

Vizualizări: 3,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: