Angajări în mai multe unităţi de învăţământ din Gorj

Mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Gorj fac angajări. Liceul Tehnologic Turburea angajează paznic, Liceul Tehnologic Bustuchin are un post vacant de informatician, iar Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea funcției de muncitor necalificat în bucătărie şi administrator de patrimoniu, gradul III.

Pentru postul de paznic, cei care doresc să participe la concurs trebuie să aibă minimum 10 clase, să nu aibă antecedente penale şi nu au nevoie de vechime. Proba scrisă va fi pe 9 ianuarie, iar interviul este programat pentru 13 ianuarie.

Candidaţii care vor să ocupe postul de informatician trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă şi o experienţă de minimum 2 ani în învăţământ. Dosarele se pot depune până pe 13 decembrie, iar în 23 decembrie va fi atât proba scrisă, cât şi proba practică.

Cei care optează pentru postul de muncitor necalificat în bucătărie la grădiniţa cu program prelungit trebuie să aibă studii medii, vechime de minimum un an şi un curs de instruire privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă. Proba scrisă va fi pe 7 ianuarie, iar interviul pe 8 ianuarie.

Pentru postul de administrator de patrimoniu la aceeaşi grădiniţă, candidaţii trebuie să aibă studii superioare economice şi vechime de minimum un an. Dosarele se depun până pe 12 decembrie, proba scrisă este programată pentru 20 decembrie, iar interviul pentru 23 decembrie.

Vizualizări: 5,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: