Un primar nou, îngrozit de abonamentul de o mie de euro la internet

Situație incredibilă în comuna gorjeană Prigoria. Noul primar a primit moștenire de la vechea conducere a primăriei un contract cu firmă de internet. Abonamentul este de 1.000 euro pe lună și deja au fost acumulate datorii la plata acestuia. Mai mult decât atât o parte din aparatură nu se mai găsește în inventar.

Contractul a fost încheiat de Iuliana Iliescu, fost primar PNL, pentru montarea în șapte puncte ale comunei a unor aparate de Wi-Fi. Beneficiari erau localnicii din Prigoria care se pot conecta gratuit la rețea. ”Vreau să vă spun că problema cea mai gravă este acest contract încheiat cu o firmă de internet. Este vorba de un abonament de 1.000 de euro pe lună până în anul 2023. De la acest contract s-au acumulat până acum datorii de 40.000 de lei”, a precizat Lucian Goață, primarul ales în septembrie.

Contractul prevede și ceva aparatură care nu se regăsește în inventarul primăriei. ”Mă sperie și faptul că în contract este prinsă și aparatură care nu se regăsește în inventarul primăriei. O să fac o adresă către doamna Iuliana Iliescu pentru a returna aparatura, dacă nu, o să adresez instanței de judecată ca să soluționeze această problemă”, a mai spus actualul primar din Prigoria.

De altfel, este o practică a companiilor de telefonie mobilă să ofere laptopuri sau telefoane cu valoare zero pentru încheierea unor abonamente mari.

Vizualizări: 5,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: