Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar opt ore, apoi contabil la primărie

A candidat la alegerile locale și a câștigat, dar în felul acesta a lăsat primăria fără contabil. Se întâmplă în comuna gorjeană Dănciulești, unde Marius Dumitra-Bădescu a renunțat la postul de contabil pentru a conduce comuna. Acum trebuie să facă și treaba pe care o făcea în trecut până găsește un înlocuitor. Primăria Dănciulești are nevoie de mai mulți specialiști.

În acest moment, primăria Dănciulești funcționează pe avarie, numai cu șase angajați în frunte cu primarul. ”Lipsa de personal din primărie este una din cele mai grave probleme din comunitate. Suntem deficitari la toate compartimentele și cu greu ne descurcăm cu delegare de atribuții și fișe de post încărcate. Ne trebuie jurist, un om la cadastru, contabil, inspector de resurse umane, asistent social, muncitori și un viceprimar. În prezent sunt șase salariați la primărie și cu mine 7”, a precizat primarul Marius Dumitra-Bădescu.

Actualul primar a fost contabil în primărie înainte să fie ales de oameni să ocupe scaunul de primar. Acum are o sarcină în plus. ”Normal că primăria a rămas fără contabil, dar pot să spun că avem contabil. Eu sunt primar până la ora patru, iar apoi până dimineața la opt, în week-end și de sărbătorile legale sunt contabil. Nu am ce să fac până îmi găsesc înlocuitor. Astea sunt probleme de conjunctură”, a mai precizat primarul din Dănciulești.

Vizualizări: 5,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: