O primărie din județ, ajutată de voluntari la curățenie

”Comuna arată ca după război!” Aceasta a fost concluzia noului primar din comuna gorjeană Jupănești. Nu doar primarul a văzut dezordinea din localitate, ci și localnicii care, imediat după ce Ion Gârniceanu s-a instalat la primărie, s-au dus și s-au oferit să participe la o acțiune de curățenie în toată comuna.

Din spusele actualului primar, comuna Jupânești pare a fi o localitate lăsată de izbeliște de autoritățile locale. ”Comuna arată ca după război. Este mizerie peste tot, șanțurile sunt înfundate, mărăcini, crengile pomilor de pe marginea drumului nu au fost tăiate, sunt zone unde pompierii sau mașinile mari nu pot trece pe drum din cauza aceasta”, povestește Ion Gârniceanu, primar.

Cu propuneri, inițiative și sprijin de la cetățeni, primarul din Jupânești a organizat trei acțiuni ample de curățenie în comună. ”Oamenii au venit peste mine la primărie chiar de a doua zi de când am venit, să se ofere voluntari ca să facem curățenie în comună. Unii pun la dispoziție și utilajele pe care le au în gospodărie. Până acum avem 50 de voluntari și am organizat 4 acțiuni de curățenie generală în comună. Prima va fi pe 14 noiembrie, iar următoarele de 21 și 28 noiembrie, iar ultima va fi pe 5 decembrie. Noi așteptăm cât mai mult lume să ne ajute”, a precizat Ion Gârniceanu.

Vizualizări: 2,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: