Dispensarul vechi de 100 de ani nu mai poate fi reabilitat

Din cauza vechimii, dispensarul din comuna gorjeană Alimpești nu mai poate fi reabilitat. Autoritățile locale de aici sunt de părere că singura soluție ar fi demolarea și construirea unui dispensar nou. Pentru acest lucru, primăria are nevoie de fonduri de la Guvern.

În cadrul dispensarului din comuna Alimpești funcționează două cabinete medicale și este amenajată o sală pentru intervenții. Clădirea este foarte veche și, chiar dacă s-au mai făcut mici reparații, nu au fost rezolvate problemele. ”Dispensarul este foarte vechi, are multe probleme și de aceea nu mai poate fi reabilitat. E crăpat, atunci când plouă se infiltrează apa. Dispensarul are 100 de ani și nu a fost reabilitat niciodată”, a precizat primarul din Alimpești, Victor Drăgulescu.

Singura soluție pentru reabilitarea dispensarului ar fi obținerea unor fonduri prin Compania Națională de Investiții. ”Vrem să depunem un proiect la Compania Națională de Investiții ca să facem dispensarul de la zero. Au mai făcut medicii cu sprijin de la primărie mici reparații, dar cea mai mare problemă este la structura de rezistență. Cu bani de la bugetul local nu ne putem permite o investiție din asta”, a mai spus Victor Drăgulescu.

Vizualizări: 1,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: