Activitatea cu publicul, suspendată la Judecătoria Motru

Activitatea cu publicul la Compartimentul Registratură-Arhivă din cadrul Judecătoriei Motru este suspendată în perioada 9-27 noiembrie, anunță instituția.

Prin urmare, înscrisurile se depun exclusiv prin mijloace de comunicare permise de lege, respectiv -e-mail: [email protected], fax: 0253/410.542, poștă sau alte servicii specializate de comunicare a documentelor către instanțe (curierat).

„Puteți consulta dosarele în format electronic, în baza parolei comunicate. Accesul în sediul instanţei este permis exclusiv participanţilor la procesele ce se judecă în ziua respectivă şi numai la ora stabilită de instanţă”, a mai transmis Judecătoria Motru.


În țară, mai multe instanțe și-au suspendat activitatea cu publicul după ce s-au confirmat numeroase cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul angajaților din judecătorii şi parchete. De aceea, Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial, afiliat la Federaţia Publisind, a solicitat public Direcţiilor de Sănătate Publică testarea tuturor angajaţilor din cadrul autorităţii judecătoreşti.

Vizualizări: 1,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: