Angajatul CE Oltenia care îl regretă pe Ciurel

Un angajat al CE Oltenia, membru al Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), care s-a aflat printre protestatarii din Piața Prefecturii, a spus că îl regretă pe fostul manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel.

A spus și de ce. "Da, îl regret foarte mult că domnul Ciurel a fost un om care a știut ceea ce a făcut în companie. Este regretabil pentru că a știut să țină compania în frâu. De domnul Ciobotărică nu știu foarte multe, am înțeles că a lucrat în CEZ, acum vrea să conducă dânsul, vedem ce criterii are dânsul, cu ce noi criterii vine. Suntem în stradă să ne luăm drepturile care trebuie să le luăm, banii noștri. Domnul Ciurel le dădea, a dat salariile, a fost corect. Am luat şi acum salariile, dar am zis să ne dea drepturile care trebuie să le avem din 2014, banii din fondul de salarii", a spus acesta.

Bărbatul nu a dorit să-şi dezvăluie numele, a spus doar că prestează activitate pe zona Rovinari. Laurenţiu Ciurel a fost revocat din funcţia de manager al CE Oltenia de către Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia în data de 4 decembrie, de Sfânta Varvara. Acesta a primit un preaviz de 90 de zile, pentru a preda gestiunea. Acesta se prezintă la serviciu, are maşină cu şofer, dar atribuţiile sale sunt limitate.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: