Angheloiu şi Modrea, discursuri antiPDL

Radu Angheloiu, candidatul la şefia PNL Gorj despre care se spune că va transforma partidul într-o anexă a PSD, a ţinut un discurs antiPDL în încercarea de a atrage voturi. Angheloiu i-a transmis contracandidatului Dian Popescu faptul că preşedintele Crin Antonescu a interzis orice colaborare pe plan local cu PDL. Angheloiu a mai spus că el se poate lupta şi cu PSD, moment în care sala a început să scandeze "Dian Popescu".

Un discurs antiPDL a avut şi al doilea candidat care a luat cuvântul, Dumitru Modrea, care le-a atras atenţia delegaţilor liberali că PDL şi Ionel Manţog urmăresc să le ia oamenii buni. Modrea l-a mai criticat şi pe Dian Popescu, pentru că ar fi afirmat că îl va schimba pe Radu Angheloiu de la vicepreşedinţia Consiliului Judeţean Gorj. În încheiere, Modrea, în prezent viceprimar la Turcineşti, a afirmat că, dacă va câştiga şefia PNL Gorj, va candida în 2012 la funcţia de preşedinte al CJ Gorj.

Vicepreşedintele PNL, Lucian Iliescu, a făcut un comentariu la adresa discursului lui Modrea, despre care a spus că nu a avut un discurs de candidat, ci de susţinător al altui candidat.

După primele două discursuri, sunt semne clare că Angheloiu şi Modrea se vor susţine reciproc în eventualitatea unui tur doi.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: