Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Aniversare în stil mare la CSM Târgu Jiu

Directorul CSM Târgu Jiu a avut parte de o surpriză, miercuri, când un banner uriaş a fost amplasat pe faţada Stadionului Municipal. Acolo unde şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei de sportiv fostul portar de la Pandurii, Robert Bălăeţ, şi unde se află acum birourile CSM Târgu Jiu, club pe care îl conduce, a fost afişat un mesaj cu urarea de La mulţi ani.

Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, şi-a sărbătorit miercuri, 18 noiembrie, ziua de naștere. Ocazie cu care clubul pe care îl conduce i-a pregătit o mare surpriză, afişând pe faţada Stadionului Municipal, un banner de înălţimea stadionului cu measajul „La mulți ani, Robert!”  Ideea nu este una nouă, se practică pe marile stadioane ale Europei, unde sunt sărbătoriţi astfel marii sportivi, în general fotbalişti.

Sportivii pe care îi păstoreşte acum la CSM, şi corpul de antrenori şi personalul clubului, au ţinut să îi facă şi alte urări cu această ocazie celui care deja de doi ani se ocupă de destinele noului club al primăriei pe site-ul oficial: „Zi importantă astăzi în familia CSM Târgu Jiu. Este ziua de naştere a celui care se ocupă de destinele clubului sportiv din Târgu Jiu. Îi transmitem multă sănătate, multe bucurii alături de cei dragi şi un sezon de excepţie alături de familia CSM!” Şi pentru că nu au uitat că fostul portar Robert Bălăeţ a jucat o mare parte a carierei sale la Pandurii Târgu Jiu, fotografia ataşată mesajului este în echipamentul celor de la Pandurii.

Mesajul ar putea avea însă şi o altă semnificaţie pentru că Robert Bălăeţ a anunţat recent că CSM Târgu Jiu va avea şi secţie de fotbal, chiar dacă pentru început, nu va putea înfiinţa echipe decât la copii şi juniori. O secţie de fotbal ar presupune că CSM va avea nevoie şi de stadion pentru desfăşurarea activităţii clubului.

Tot mai mulţi oameni de sport susţin că, pentru anul viitor, se pregăteşte trecerea Stadionului Municipal şi a Sălii Sporturilor, de la Direcţia de Patrimoniu, care le administrează în prezent, la CSM Târgu Jiu. Prezenţa unui om de fotbal la conducerea stadionului ar putea operaţionaliza activitatea şi ar atrage la Târgu Jiu şi meciuri ale echipelor naţionale ale României, de juniori, tineret sau chiar seniori. Oficialii FRF au devenit sceptici şi au renunţat la ideea de a aduce echipele naţionale la Târgu Jiu după ce li s-a cerut ca stadionul să fie omologat de către Direcţia de Patrimoniu, ştiut fiind că numai un club poate cere omologarea unui stadion.

Galerie fotoVizualizări: 1,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: