CSM Târgu Jiu joacă primul turneu la Sf. Gheorghe

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au aflat miercuri că se vor deplasa la Sfântu Gheorghe pentru primul turneu al Diviziei A. Campionatul Naţional de Handbal feminin se va juca pe perioada de pandemie în sistem de turnee pentru a se evita numeroasele deplasări ale echipelor.

Divizia A de handbal feminin va lua startul la începutul lunii decembrie, mai precis pe 2 decembrie, când sunt programate primele turnee. După ce Federația Română de Handbal a stabilit componența celor trei serii din Divizia A, a fost stabilită și locația primului turneu din Seria B, la Sfântu Gheorghe,  acolo unde va evolua echipa din Târgu Jiu.

Oficialii clubului din Târgu Jiu speră ca și Sala Polivalentă din Târgu Jiu să fie gazda unui turneu în viitorul apropiat. La începutul lui decembrie handbalistele de la CSM se vor deplasa în judeţul Covasna, acolo unde vor juca primele patru etape din noua ediție de campionat, meciurile urmând să se desfășoare în Sala Sepsi Arena.

CSM Târgu Jiu este repartizată în Seria B, din care mai fac parte CSU Oradea, CSU Reşiţa, CSU Timişoara, CSM Deva, CNE Sf. Gheorghe şi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Echipa din Târgu Jiu are ca obiectiv în acest sezon promovarea în Liga Florilor. În acest sens CSM se va bate pentru unul din primele două locuri, care duc la barajul de promovare, cu alte două pretendente la promovare, CSU Oradea și CSM Deva.

Formaţia antrenată de Liviu Andrieş şi Andei Enache va debuta în noul sezon pe data de 2 decembrie, într-un meci contra celor de la CSU Oradea.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: