Stoican schimbă obiectivul din mers, se bate la promovare

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe locul 5 în Liga 2 după victoria din meciul cu Pandurii şi după câștigarea la masa verde a meciului cu Aerostar Bacău. Dacă primul antrenor, Victor Naicu, vorbea despre evitarea retrogradării, acum, antrenorul care a preluat echipa din mers, spune că şi-ar dori o clasare în primele şase la finalul acestui sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe un loc de play-off după victoria din meciul cu Pandurii şi victoria din meciul precedent cu Metaloglobus, bonus fiind cele trei puncte obţinute la masa verde cu Aerostar. În mai puţin de zece zile echipa lui Flavius Stoican a adus nouă puncte şi a urcat spectaculos, de pe locul 15 pe locul 5.

Antrenorul Flavius Stoican nu exclude posibilitatea ca echipa sa să rămână pe loc de play-off până la finalul sezonului regulat și apoi să lupte pentru promovare, până în ultima etapă: ”Obiectivul nostru e să formăm o echipă care să joace din ce în ce mai bine, să crească de la meci la meci, să adune puncte, dar dacă jocul și rezultatele ne ajută, e clar că ne dorim să fim cât mai sus. Nu vreau să mă hazardez în declarații, fiindcă sunt echipe care și-au anunțat candidatura la promovare, dar, prin muncă și atitudine, putem să fim în primele 6 și, de ce nu, să ne batem până în ultima etapă, cu cele mai importante echipe ale seriei”.

Echipa care își are originea la Șirineasa, în județul Vâlcea, și care mai apoi s-a plimbat pe la Petroșani (Hunedoara) și Sânmartin (Bihor), înainte să se stabilească în Gorj, este pe poziția a cincea în clasament, acumulând 19 puncte din cele 11 meciuri disputate. Etapa viitoare a Ligii 2, a 13-a, ACS Viitorul joacă la Turris Oltul Turnu Măgurele, sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: