Veşti bune pentru Universitatea Craiova, Koljic nu va mai fi operat

Marcel Popescu, managerul general al echipei Universităţii Craiova, a anunțat că Elvir Koljic ar putea fi supus unei noi intervenții chirurgicale, însă medicii îl contrazic.  Conform specialiştilor bosniacul poate continua recuperarea fără să mai fie necesară o intervenţie.

Atacantul bosniac în vârstă de 25 de ani s-a accidentat grav la gleznă la începutul lunii octombrie, după un fault dur al lui Ovidiu Mihalache, în minutul 34 al meciului dintre CS U Craiova și Poli Iași, scor 1-0. Elvir Koljic a fost operat și a început procesul de recuperare, urmând să revină pe teren în luna februarie a anului viitor.

Marcel Popescu a oferit motive de îngrijorare când a anunțat că bosniacul ar mai putea trece printr-o operație dar medicii îi liniștesc pe olteni și asigură că Elvir Koljic este liber să continue recuperarea, fără a se opera din nou. „Intervenția chirurgicală suferită de Koljic nu mai necesită o reintervenție. I s-a montat o plăcuță de titan și nu se mai scoate. Tehnica chirurgicală și materialele de osteosinteză folosite sunt cele mai noi la nivel mondial pentru o asemenea operație”, a spus unul dintre medicii care se ocupă de Elvir Koljic, potrivit GSP.

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: