ANL-urile din Târgu Jiu, debranşate de la apă

Trei blocuri ANL din municipiul Târgu Jiu vor fi debranşate de la alimentarea cu apă până la sfârşitul lunii. Chiriaşii blocurilor în cauză nu şi-au achitat facturile la apă încă de la începutul acestui an. Datoriile pe care le înregistrează acestea la furnizor se ridică la câteva zeci de mii de lei. Vizate de debranşare sunt şi alte şase asociaţii de proprietari din municipiu.

Societatea Aparegio va trece la debranşări în următoarele zile la cel puţin un bloc ANL din municipiul Târgu Jiu. „Blocul 4ANL a fost propus spre debranşare la începutul lunii iar administratorul m-a rugat să nu o debranşez şi să o amân, să facă o reeşalonare. Am căzut de comun acord să rămână pe 26 septembrie dacă nu mai achită din datorii. N-a adus niciun leu, iar pe 26 de la ora 9 discutăm de debranşare. Blocul 4ANL, care are o singură scară, datorează 4.546 de lei, facturi neachitate din luna februarie. Mai avem facturi neachitate de la 1ANL care este neplătit din martie, are o datorie de 11.370 lei, este vorba de trei blocuri, trei scări, 75 de apartamente. Un alt bloc este 8ANL, tot din martie neplătit, un bloc, o scară, are 4.100 de lei. Acestea trei ANL-uri sunt în zona fierbinte. Ultimele două au intrat în colimator şi vor fi debranşate peste două săptămâni”, a spus Tiberiu Albu, directorul economic al societăţii Aparegio.   

Şase asociaţii debranşate de la apă 

Până în data de 29 septembrie vor fi debranşate şi blocurile afiliate la şase asociaţii de proprietari din municipiu. Unele locuinţe au rămas deja fără apă. „În această săptămână vor fi debranşate asociaţia 133, care are 13 blocuri, o datorie de 170.000 lei din septembrie 2012, sunt deja debranşate 4 scări şi 10 persoane fizice care au apometrele scoase pe casa scării. Pe lista de debranşare mai sunt următoarele asociaţii: asociaţia 97 de pe Titulescu-trei scări, deja debranşată, asociaţia 15 din Zambilelor, asociaţia 39 din Comuna din Paris, asociaţia 45 de lângă spital-strada Progresului şi mai este asociaţia 72. Total sume de recuperat de la toate sunt 306.484 lei”, a mai spus Tiberiu Albu.

Societatea Aparegio are de recuperat de la cei care nu şi-au achitat facturile circa 3,3 milioane lei.  

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: