Locatarii din ACH s-au trezit cu o groapă de gunoi în cartier

Locatarii din ACH au ajuns în culmea disperării, după ce s-au trezit cu o groapă de gunoi în cartier. Oamenii se plâng de faptul că, de câteva săptămâni, sunt depozitate pe un teren în spatele locuințelor deșeuri menajere și au apărut foarte multe muște. Mai mult decât atât, în zonă s-au strâns și foarte mulți câini fără stăpân și se tem pentru siguranța lor și a copiilor.

Locatarii din zona ACH nu înțeleg cum în cartier a apărut peste noapte o groapă de gunoi. Oamenii se uită neputincioși că, de câteva săptămâni, mașini încărcate cu deșeuri menajere vin și depozitează aici gunoiul. Nimeni nu știe cine a autorizat acolo un loc pentru deșeuri menajere, atât de aproape de locuințe.

Oamenii spun că au de suferit din această cauză. „Nu este posibil așa ceva. Nu înțelegem de ce li se dă voie să depoziteze aici deșeurile menajere, atât de aproape de locuințele noastre. Ne desparte un gard de acel focar de infecție. Noi până acum nu am avut probleme. Când e cald nu putem ține gemurile deschise că vine miros și este plin de muște. Nu putem sta la bucătărie cu geamurile deschise, copiii nu pot mânca nimic afară din cauza muștelor. În plus de asta sunt și foarte mulți câini care caută pe aici prin gunoaie. Pur și simplu își bat joc de noi. Cară frecvent aici deșeuri menajere. Dacă nu zilnic, la câteva zile tot vine o mașină care să descarce aici. Trebuie să se ia măsuri pentru că nu se mai poate așa”, a declarat o locatară din ACH.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: