ANL-urile din Târgu Jiu, finalizate în august

Abia în august cele 165 de familii care au primit repartiţie în noile blocuri ANL din Târgu Jiu se vor şi putea bucura de ele. Autorităţile locale spun că în această perioadă se lucrează pentru a finaliza lucrările la aceste blocuri.

“În momentul de faţă se lucrează insistent pentru finalizarea introducerii utilităţilor. Ne apropiem de final atât la locuinţele sociale cât şi la locuinţele tip ANL urmând ca în această vară să înmânăm cheile pe fiecare unitate locativă celor care vor primi. Insistăm ca cel puţin mutarea tinerilor care au primit repartiţia pe listele ANL să se mute în luna august şi cei care vor primi locuinţe sociale din zona Coleus tot în luna august”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu.

Pentru întârzierea cu care se face predarea imobilelor, primarul Florin Cârciumaru aruncă vina în ograda firmelor care nu au finalizat canalizarea. “Utilităţile nu s-au finalizat nu din vina primăriei, ci din vina constructorilor care vin la licitaţii şi participă fără să-şi pună întrebarea dacă au sau nu capacitatea tehnică, vin cu preţuri scăzute şi câştigă licitaţiile. Când se apucă de lucru constată că nu au dotarea necesară, că nu au forţă de muncă calificată,renunţă, punându-ne pe noi în care să anulăm, să reziliem contractile şi să reluăm licitaţiile, în situaţia noastră cu canalizarea din strada Narciselor”, a mai spus primarul Florin Cârciumaru.  

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: