Antonie i-a luat locul lui Ciurel

Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din cadrul CE Oltenia, ocupă începând de ieri postul de preşedinte al Patromin, Asociaţia Patronală Minieră din România. Postul a fost ocupat până în prezent de Laurenţiu Ciurel, managerul CE Oltenia, care nu a mai intrat în cursa pentru acest post. Asociaţia este formată din mai multe societăţi, printre care şi Complexul Energetic Oltenia, CE Hunedoara, Societatea Sării, Societatea Uraniului. Patromin reprezintă peste 27.000 angajaţi prin cei 16 membri: societăţi private şi de stat; institute de cercetare şi proiectare pentru sectoarele minier şi energetic. Nici nu a dobândit bine calitatea de preşedinte al Patromin, că Daniel Antonie a şi început activitatea în interesul asociaţiei. “Este o echipă nouă începând de astăzi. Am o întâlnire cu secretarul general al Eurocol, o asociaţie din Belgia, unde suntem şi acolo afiliaţi pentru a discuta perspectiva cărbunelui în România”, a precizat Daniel Antonie.

Ieri au mai fost aleşi şi cei 4 vicepreşedinţi. Posturile au fost ocupate de directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, directorul de la Societatea Naţională de Închideri Mine din Valea Jiului, directorul general de la Roşia Montană şi directorul general de la Compania Uraniului.

Mandatul lui Antonie şi al celor 4 vicepreşedinţi este pe o perioadă de 4 ani. Şi judecătorul gorjean de la Curtea Constituţională a României, Toni Greblă, a condus Patromin în perioada 2005-2008. 

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: