Antonie: Ogârlaci va face parte din echipa de conducere!

Actualul director de la EMC Rovinari, Daniel Antonie, ar putea fi numit, pe 28 martie, director al Diviziei Miniere în locul lui Vasile Ogârlaci. Antonie spune că nu a fost luată o decizie în acest sens, dar este sigur că Ogârlaci va fi în echipa de conducere.

Contactat de Radio Infinit, directorul Daniel Antonie a declarat că managerul Laurenţiu Ciurel i-a trasat sarcina de a se ocupa de organigrama Sucursalei Divizia Minieră. „Nu este oficial, într-adevăr, la şedinţa operativă de la CE Oltenia domnul director general Ciurel a anunţat că eu o să mă ocup de noua organigramă a Diviziei Miniere. O hotărâre în acest sens se va lua în data de 28 martie, când e  şedinţa Consiliului de Supraveghere. Organigrama intră în funcţiune cu data de 1 aprilie“, a declarat Antonie. Acesta nu a confirmat dacă el va fi director sau nu, dar atunci când a fost întrebat dacă actualul director Vasile Ogârlaci va fi păstrat în echipa sa, Antonie a răspuns:  „Vasile Ogârlaci o să facă parte din echipa de conducere, este un om cu experienţă  şi nu se pune problema ca dânsul să nu facă parte din echipă“, a menţionat acesta.

CEO, în continuă reorganizare

Cert este că, de la înfiinţare, Complexul Energetic Oltenia este în continuă reorganizare. Fiecare director a vrut echipa sa. Dar,Divizia Minieră a suferit cele mai multe schimbări de la înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia, fiind discutate structurarea pe două EMC-uri, Motru şi Rovinari, apoi cinci EMC-uri: Roşia - Peşteana, Rovinari, Berbeşti, Motru şi Jilţ. Ultima variantă a organigramei Diviziei Miniere: sucursale miniere cu 14 puncte de lucru, iar acum 14 sucursale.

Reorganizarea nu s-a oprit aici. Premierul Victor Ponta a cerut reducerea directorilor din companie. Directorul de atunci, Constantin Bălăşoiu a aprobat o organigramă mai suplă, cu 65 de directori de divizii, de sucursale, tehnici, economici, comerciali, de investiţii si directori adjuncţi, 24 de ingineri şefi, 32 de şefi de departamente, 98 de şefi de serviciu şi 137 de şefi de birou. Acum, nu se mai ştie câţi directori mai sunt.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: