Jucători cu mască pe faţă la meci şi salut oficial cu cotul

Jucătorii echipei braziliene Gremio au intrat cu măști medicinale pe faţă în teren în semn de protest pentru că federaţia nu a  luat încă măsura  suspendării campionatului. Meciul  pe care aceştia l-au disputat cu San Luiz  s-a jucat fără spectatori iar fotbaliştii s-au salutat cu coatele.

Echipa braziliană Gremio a câștigat meciul cu San Luiz, scor 3-2, într-un meci din Campionatul Gaucho al Braziliei. Partida s-a jucat cu porțile închise dar pentru că nu s-a întrerupt campionatul fotbaliştii au apelat la această  modalitate să își manifeste îngrijorarea.

Pandemia de coronavirus a închis stadioanele și în Brazilia dar nu a oprit meciurile. Jucătorii nu sunt însă de acord cu măsurile federației, ar fi vrut ca meciurile să nu se mai joace, pentru a nu se mai expune riscurilor, și au găsit modalități inedite de a atrage atenția asupra situației.

Înaintea partidei cu San Luiz, jucătorii lui Gremio au pășit pe teren purtând măști medicinale. Le-au păstrat și în timpul salutului de la centrul terenului și le-au dat jos doar când arbitrul a fluierat startul partidei.  Atunci când a trebuit să salute jucătorii oaspeţi, cei de la Gremio au făcut-o cu cotul, la fel fiind salutaţi şi arbitrii.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: