Gilortul Târgu Cărbuneşti, în vacanţă forţată

Singura formaţie de Liga 3 din Gorj, Gilortul Târgu Cărbuneşti, a anunţat luni că fotbaliştii echipei vor intra în „vacanță forțată”. Staff-ul tehnic şi conducerea clubului au decis să nu îi mai cheme pe jucători la antrenamente. 

Sub titlul „Fotbalul în vacanţă forţată”, cei de  la Gilortul Târgu Cărbuneşti au anunţat jucătorii că nu se vor mai efectua antrenamente începând de luni. „Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020. În contextul actual, din păcate, pare că acest termen va fi prelungit. În aceste condiții, staff-ul tehnic al echipei noastre a decis să anuleze antrenamentele și să-i lase pe jucători acasă cel puțin până săptămâna viitoare, urmând ca în funcție de situația existentă să se ia o decizie”.

Gilortul nu suspendase antrenamentele săptămâna trecută cum au procedat cei de la  Pandurii Târgu Jiu care au trimis jucătorii încă de joi acasă. 

Pe teritoriul judeţului Gorj  nici o echipă de  fotbal nu mai efectuează antrenamente după ce AJF Gorj a anunţat aceiaşi măsură şi pentru echipele din campionatul judeţean unde, de asemenea, toate meciurile  sunt suspendate.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: