Anunț despre demiterea lui Edi Iordănescu de către FRF

Fost președinte al LPF, Dumitru Dragomir, anunță că Edi Iordănescu nu trebuie schimbat de la națională indiferent dacă Romania retrogradează în urna treia valorică. În partida cu Bosnia, naționala României are emoții cu privire la viitor iar Edi Iordănescu are emoții cu privire la postul său de selecționer.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, este de părere că șefii FRF nu trebuie să îl schimbe pe Edi Iordănescu în cazul în care România retrogradează în a treia urnă valorică, deși foarte mulți oameni din fotbalul românesc cer încă de pe acum plecarea de la națională a fiului lui Anghel Iordănescu.

Dumitru Dragomir a spus pentru ProSport  că dacă FRF aduce un alt selecționer batem pasul și mai tare pe loc sau riscăm să ne prăbușim și mai tare de atât.  „Nu e Edi Iodănescu de vină. Ce vreți să facă el? Nu are materie primă. Nu avem jucători de valoare și nu văd de ce ne mai tot ascundem după cireș! Ce vreți să le facă Edi? Să îi învețe el pe unii să dea o pasă de trei metri la vârsta asta sau să știe Pușcaș să facă o preluare bună și să plece cum trebuie pe contraatac? Dacă îl aducem pe Guardiola, chiar și el, cu jucătorii ăștia, tot nu o să fie în stare să bată Ungaria, Polonia sau Italia. Dacă îl schimbăm pe Edi, vom bate pasul pe loc sau ne vom duce și mai mult în cap. O să vină altul și vom pierde timpul și cu ăla. Nu trebuie să mai facem experimente, ci trebuie să dăm continuitate unui selecționer. L-am integrat pe Edi aici, atunci hai să îl lăsăm să muncească. Noi trebuie să găsim oamenii potriviți ca să lucreze cu juniorii, iar de acolo pleacă totul. Nu avem jucători de valoare și asta e marea noastră problemă, nu Edi Iordănescu”, a spus Dragomir,

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: