Tinerii panduri se dovedesc o soluție bună pentru viitor

Pandurii Târgu Jiu a debutat practic în campionatul Ligii 4 în etapa a treia din acest sezon. După ce în prima etapă nu s-a putut disputa meciul de la Țînțăreni iar etapa a doua au stat, Florin Bejinaru și tineri lui panduri s-au prezentat în fața publicului abia în acest week-end.

Echipa fanion a Gorjului nu a avut probleme în meciul cu Internațional Bălești și s-a impus cu scorul de 4-2. Acesta a fost primul meci programat pe teren propriu dar și primul meci oficial al sezonului pentru noua echipă Pandurii. Antrenorul Florin Bejinaru a format rapid o echipă în vară, atunci când conducerea clubului a retras Pandurii din Liga 3 și a înscris formația de tradiție a Târgu Jiului și a Gorjului în Liga 4. Acum, cu o serie de jucători tineri care sezonul trecut evoluau încă la republicanii Under 19 ani, Pandurii a pornit la un nou drum din campionatul județean.

Singurul oficial de la clubul Pandurii prezent la meci, directorul sportiv Camilian Floroiu, a fost plăcut surprins de jocul tinerilor panduri: “A fost primul joc oficial pentru noi, pentru că primul meci nu s-a putut disputa din cauza lipsei vizelor și am câștigat cu 3-0. A fost un meci în care am văzut o echipă de copii arțăgoasă și cu calități tehnice deosebite. Am rămas plăcut surprins, pentru că vedeam un joc destul de greu cu Internațional Bălești. E o diferență foarte mare, sunt în echipă copii de 17-18 ani care trebuie să joace împotriva unor seniori, și nu orice seniori pentru că și în echipa din Bălești sunt seniori care au trecut pe la ligile superioare. Dar prospețimea, condiția fizică și tinerețea și-au spus cuvântul pe final de meci și jocul a fost bun, pentru că au reușit acele 30-35 de minute critice în care au făcut un joc bun, au reușit să se închidă bine și să se apere bine. A fost un joc frumos și sper ca ei să demonstreze că jucătorii foarte tineri pot fi o soluție”.

În fața tinerilor jucători ai lui Florin Bejinaru, majoritatea încă elevi sau studenți, s-au aflat jucători cu mare experiență, chiar și de Liga 1, precum Florin Popete, care evoluează încă la echipa din Bălești.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: