Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunț despre redeschiderea școlilor

Şcolile nu se redeschid pe 11 ianuarie, după vacanța de iarnă. Ministrul Educaţiei a declarat că data reînceperii cursurilor pe 11 ianuarie este un termen "mult prea scurt" pentru ca şcolile să fie redeschise fizic.

Sorin Cîmpeanu a explicat că Ministerul Educaţiei vrea "deschiderea cât mai grabnică a școlilor" dacă situaţia epidemiologică o va permite.

„Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. Ministerul Educației, instituțional, îşi doreşte redeschiderea cât mai grabnică a şcolilor, în măsura în care situaţia epidemiologică o va permite. Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă”, a declarat ministrul Educaţiei, pentru știrileprotv.ro.

Ministrul Educaţiei a anunţat decizia de a deschide etapizat şcolile, începând cu grădiniţa şi învăţământul primar.

Vizualizări: 5,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: