Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sediu nou pentru Jandarmerie

Grupa de Supraveghere şi Intervenţie Bumbeşti –Jiu, structură din cadrul Detaşamentului de Jandarmi, a fost mutată şi îşi va desfăşura activitatea într-un sediu modern amenajat în incinta fostei şcoli generale din localitate.

"Clădirea unde a fost amenajat sediul jandarmilor din localitatea Bumbeşti-Jiu a fost renovată în totalitate, este alocată structurilor de intervenţie de jandarmi şi pompieri, structura de jandarmi beneficiind de un spaţiu compus din 4 camere şi dependinţele aferente. Această locaţie prin condiţiile oferite creează posibilitatea desfăşurării normale a misiunilor specifice Jandarmeriei Române în zona de responsabilitate", transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

Odată cu operaţionalizarea noului sediu, jandarmii din cadrul subunităţii din Bumbeşti-Jiu au fost colindaţi de un grup de copii din localitate, care le-au transmis urări tradiţionale de iarnă.

Vizualizări: 2,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: