Câți profesori s-au înscris pentru funcțiile de directori de școli

S-a închis lista privind profesorii care s-au înscris în lupta pentru ocuparea unui post de director al unei unități școlare. Astfel, la nivelul județului Gorj și-au arătat intenția 190 de cadre didactice pentru a deține funcția de director sau director adjunct.

Cele mai  multe dosare s-au depus pentru Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din municipiul Târgu Jiu. Aici, numărul profesorilor  interesați de scaunul de director este dublu față de alte unități școlare, fiind vorba despre 11 cadre didactice. Cinci dosare sunt pentru postul de director, iar 6 dascăli vor să fie directori adjuncți, însă doar unul va fi ales.

Unitatea școlară care s-a aflat pe locul al doilea în topul preferințelor profesorilor este Palatul Copiilor Târgu Jiu, fiind vorba despre 11 dosare depuse.

Dascălii se luptă și pentru Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Opt candidați s-au înscris pentru scaunele de directori ai acestui liceu. 

Pe datele făcute publice de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, nu apar numele profesorilor care își doresc o astfel de funcție, ci sunt notați cu anumite coduri. Reamintim faptul că șefa ISJ Gorj, Maria Cochină, este vehiculată pentru conducerea CNTV Târgu Jiu și asta după ce Dorin Tașcău a fost ales ca vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj.

Galerie foto






Vizualizări: 3,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: