Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar: Vrem să se deschidă școlile, este un haos total

Pandemia provocată de noul coronavirus i-a enervat la culme pe primarii gorjeni și nu numai. Mulți spun că anul 2020 a fost unul extrem de dificil și trăiesc cu speranța că 2021 va fi mai bun. Primarul din Turburea, Ion Bârcă, spune că are încredere în vaccinul anti Covid, iar pandemia va lua sfârșit.

”Aș vrea ca anul 2021 să fie unul mult mai bun. Anul acesta a fost unul rău, cel puțin eu nu am petrecut vreun an așa de rău ca 2020. Am văzut că a început și vaccinarea. Cred că trebuie să mergem pe mâna medicilor, că știu ce trebuie să facă cu viața noastră. Eu zic că vom scăpa. Să înceapă școlile pentru că am nenorocit o generație a copiilor. Este un haos total. Am băgat profesorii în hibernare”, a spus Bârcă la Radio Infinit.

Primarul din Turburea se teme și de o eventuală tăiere a salariilor în 2021, din cauza acestei pandemii.

Aceeași dorință ca următorul an să fie mai bun este și a primarului din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru. ”Vrem un an cu mai multă sănătate și libertate. Au fost multe restricții. A început și vaccinarea. Cred că este un pas foarte mare. Sper ca anul viitor, românii să revină la viața normală”, a spus Bobaru.     

Vizualizări: 2,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: