Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șase angajări la o instituție de stat

Direcţia Judeţeană de Statistică Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (februarie 2021 – 31.12.2023) a unor funcțiil contractuale de execuție, în vederea efectuării Recensământului populației și locuințelor din România.

Este vorba de patru posturi de expert IA, pentru care este necesară o vechime de 7 ani, dar și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; abilități în operarea pe PC desktop și tablete; disponibilitate de a se deplasa pe teren.

Alte două posturi sunt de expert I, aici vechimea necesară fiind de cinci ani, restul condițiilor fiind aceleași.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 14 ianuarie 2021, ora 14.00, proba scrisă fiind pe 22 ianuarie. (A.A.)

Vizualizări: 16,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: