Anunţ licitaţie

Direcţia Silvică Gorj cu sediul în localitatea Tg.-Jiu, Str. Lt. Col. Dumitru Petrescu, Nr. 3, organizează licitaţie publică cu strigare pentru valorificarea bunurilor aprobate a fi scoase din folosinţă şi a componentelor rezultate din dezmembrarea acestora.

Licitaţiile pentru valorificarea integrală a bunurilor vor avea loc la sediul unităţilor silvice între 15 februarie şi 16 februarie 2012, după cum urmează:

-15 februarie 2012 la ora 9.00 la sediul Ocolului Silvic Tg.-Jiu şi ora 11.00 la sediul ocolului Silvic Runcu, pentru bunurile existente la fiecare dintre acestea;

-16 februarie 2012 la ora 9.00 la Ocolul Silvic Novaci, la ora 11.00 la sediul Ocolului Silvic Polovragi şi la ora 15.00 la sediul Ocolului Silvic Cărbuneşti pentru bunurile existente la fiecare dintre acestea.

Preţurile de pornire, modul de desfăşurare şi celelalte detalii privind fiecare licitaţie sunt afişate la sediul fiecărui ocol silvic la care se organizează licitaţia, la sediul Direcţiei Silvice Gorj şi al ocoalelor silvice la care se află bunurile, fiind prezentate şi la deschiderea fiecărei şedinţe de licitaţie, la începerea acesteia.

Garanţia de participare la licitaţie reprezintă 5% din valoarea fiecărui bun care se licitează şi se achită la casieria Direcţiei Silvice Gorj sau a ocolului silvic la care se află bunul, cu cel mult cinci zile înainte de data licitaţiei şi cel mai târziu în ziua lucrătoare anterioară celei în care se desfăşoară licitaţia.

Tariful de participare la licitaţie se percepe numai dacă suma preţurilor de pornire a bunurilor pe care ofertantul le licitează la aceeaşi şedinţă de licitaţie depăşeşte 10000 lei şi se achită la casieria Direcţiei Silvice Gorj sau a ocolului silvic la care se desfăşoară licitaţia până la ora stabilită pentru începerea şedinţei de licitaţie şi este de 1000 lei/ofertant/şedinţă licitaţie. Acest tarif nu se restituie, chiar dacă ofertantul nu a adjudecat nici unul din bunurile pe care le-a licitat.

Sunt admise la licitaţie persoanele fizice care prezintă actul de identitate şi cele juridice care prezintă copie după certificatul de înmatriculare la registrul comerţului şi după codul fiscal cu condiţia ca acesta să accepte şi să facă dovada că îndeplinesc în totalitate condiţiile din anunţul fiecărei licitaţii.

Relaţii suplimentare la tel.: 0253-216.350, 216.351 sau la fax: 0253-213.508.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: