Anunţ şocant la Craiova, Bergodi spune că demisionează

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a făcut anunț șocant după a două înfrângere din acest campionat. Tehnicianul spune că sută la sută îşi dă demisia după acest al doilea eşec al sezonului, deşi echipa este încă pe locul 1.

Universitatea Craiova se află pe primul loc, dar ar putea rămâne fără antrenor. Cristiano Bergodi a anunțat că își dă demisia după ce echipa din Bănie a fost învinsă de Chindia Târgoviște. Este a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu pentru echipa din Craiova.

 După ce a pierdut cu Academica, Universitatea a fost învinsă și de Chindia Târgoviște tot pe stadionul din Bănie. Daniel Popa a înscris golul victoriei după o lovitură de la 11 metri, foarte ușor acordată. Cristiano Bergodi a spus la finalul partidei că el singurul vinovat și le-a transmis conducătorilor echipei că trebuie să-și caute alt antrenor. Tehnicianul italian și-a anunțat demisia după a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu. „O să vedem ce se întâmplă zilele următoare, mă gândesc să-mi dau demisia. Eu sunt vinovat, nu jucătorii. La pauză am schimbat jucătorii, dar trebuia să schimbăm și antrenorul. Este bine că echipa este pe primul loc și nu poate spune nimeni că nu este bine. Este foarte bine că echipa pornește de acum încolo fără mine. Sută la sută îmi dau demisia”, a declarat antrenorul echipei din Craiova.

Antrenorul italian și-a asumat responsabilitatea pentru acest rezultat și a spus că nu își explică de ce echipa joacă atât de slab. „Nu a fost un meci reușit. Cel mai urât meci, cel mai slab… parcă așa se spune Nu știu ce se întâmplă. Am avut multă confuzie în joc. Eu sunt antrenorul și eu sunt de vină pentru acest lucru. Nu am găsit soluții să intrăm în careu. Eu sunt de vină pentru această înfrângere”, a mai spus Bergodi, în interviul de la finalul partidei.

Universitatea Craiova are 24 de puncte după 10 partide și se află pe primul loc în campionat. Pe locul doi se află FCSB care are 21 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat. Cu Cristiano Bergodi pe bancă, oltenii au pierdut doar trei partide în acest sezon: două în campionat și unul cu Lokomotiv Tbilisi, în partida în care echipa din Bănie a fost eliminată rușinos din preliminariile Europa League.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: