Focar de Covid la Unirea Slobozia după meciul de la Târgu Jiu

Echipa care în week-end a jucat la Târgu Jiu a anunţat focar de Covid după ce nu mai puţin de 15 jucători s-au infectat cu noul coronavirus. Unirea Slobozia a jucat cu ACS Viitorul, formaţie care nu evoluase două meciuri consecutiv, anterior acestei partide, din cauza infecţiilor cu Covid din lot.

Etapa viitoare din Liga 2 va debuta cu un meci amânat. Partida dintre Unirea Slobozia şi CSM Slatina a fost reprogramată, la cererea celor de la Slobozia care au efectuat testele obligatorii după meciul de la Târgu Jiu cu ACS Viitorul şi au aflat că au nu mai puţin de 15 jucători infectaţi.

Clubul ialomițean din Liga a 2 a informat că are mulţi jucători infectați cu noul coronavirus și că se află în imposibilitatea de a juca meciul din etapa a 11-a a Ligii 2, la data stabilită inițial. Astfel că, joi, conducerea echipei din Slobozia a anunțat FRF de problemele apărute și a obținut amânarea pentru o dată ulterioară a meciului cu CSM Slatina, programat inițial pentru ziua de sâmbătă, 7 noiembrie.

Unirea Slobozia trebuie să scape de problemele cauzate de COVID-19 și să joace și în etapa a 12-a, în deplasare la Fotbal Comuna Recea, lucru destul de puţin probabil, având în vedere faptul că are 15 jucători care vor sta izolaţi timp de 14 zile, conform regulamentelor în vigoare.

Unirea Slobozia a jucat sâmbătă la Târgu Jiu cu o echipă care avusese de asemenea 15 jucători infectaţi, 9 la o primă testare şi şase la a doua, efectuată la cinci zile. ACS Viitorul Târgu Jiu a folosit totuşi la meciul de sâmbătă  o serie de jucători care fuseseră pozitivi la prima testare şi care au revenit pe teren, deşi oficialii clubului au declarat public că unii jucători au avut simptome.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: